SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vår verksamhet

Gymmix Upplands-Bro har gymnastikverksamhet för barn mellan 3-7 år. Vi har ingen tävlingsverksamhet utan fokus hos oss ligger på att utveckla de grovmotoriska grunderna och uppleva rörelseglädje. Våra grupper för barn mellan 3-5 år gympar enligt gymnastikförbundets koncept bamsegympa. En grupp bamsegympa är familjegympa, där barn och vuxen gympar tillsammans och i de övriga grupperna gympar barnen själva tillsammans med ledare och andra barn. 

 

Under respektive flik hittar ni kort information om respektive grupp. Det går redan nu att boka sig till Råbyskolans nya bamsegympagrupp för barn i åldern 3-5 år utan förälder. Gå in under fliken bli medlem och välj grupp Råbyskolan. Följ sedan instruktionerna. 

 

Till övriga grupper släpper vi eventuellt kvarvarande platser den 26/8 här via hemsidan. Klicka på bli medlemsknappen och sedan respektive grupp för att anmäla ditt barn till gruppen från och med den 26/8. 

 

Det kostar 500 kronor i träningsavgift och 200 i medlemsavgift för att gå på barngympa hos oss. Terminen pågår mellan vecka 35-50. 

2023-07-26 19:44

Vi är alltid i behov av nya ledare till våra barngrupper. Hör av dig till barnverksamhet@gymmixupplands-bro.se om du är sugen på att bli ledare i vår fina förening. 

 
Samarbetspartners