Start
Integritetspolicy
Gruppträning
Barnverksamhet
Ledare
Styrelsen
Kalender / Events
Hallar & Lokaler
Börja Träna / Priser
Ordningsregler
Föreningen
Kontakta Oss
Pratbubblan
Dagens pass
Barngympa
Träningsformer
CirkelFamilj
Cirkelfamilj är passet där barn och vuxna tränar tillsammans. Efter en gemensam uppvärmning tränar vi i intervallform med olika övningar som blandar grovmotorik, koordination, kondition, styrka, spänst och rörlighet. En hinderbana och avslappning avslutar passet. Träningen ska vara lika kul och funktionell för både barn som vuxen och helt utan prestationskrav. Tempot växlar från full fart till lugnare balansövningar.

Lämplig ålder på barnet är 6-11 år men du som vuxen ansvarar för ditt barn och avgör när barnet är redo.

Träningen är anpassad för att en vuxen och ett barn ska kunna göra övningarna tillsammans. Fler barn kan följa med men då får man själv anpassa övningarna som ibland sker i par. För detta pass gäller att den vuxna ska ha giltigt träningskort medan barnet endast behöver vara medlem hos oss.

VIKTIGT! För allas säkerhet ska samtliga på våra pass vara försäkrade. En olycksfallsförsäkring ingår i medlemsskapet i Gymmix Upplands-Bro och även i engångsbiljetter. För att ditt barn ska vara försäkrat på CirkelFamilj är det därför viktigt att barnet är medlem hos oss (kostnad 100 kr per verksamhetsår HT-17/VT-18). Försäkringen är personlig och det är ditt ansvar som vuxen att se till att barnet du har med dig är medlem och därmed försäkrad.
Musiklistor för
Pratbubblan
Postad 2018-06-17 15:20:48
Kattis - informationsansvarig skriver:
Vecka 25 glider vår förlängda termin in i "sommartermin". Det innebär att det går p... Läs mer!
Samarbeten
Webbportalen producerad av Loominize Media 2015