STARTSCHEMANGRUPPTRÄNINGBARNPRISER/ANMÄLANLEDAREFÖRENINGENFAQKONTAKTA OSS
Träningsformer
Bamsegympa - Ålder ca 4 år
Bamsegympa är en rolig, allsidig motorisk träning där barnen får prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp! I Bamsegympa har vi kul tillsammans med kompisar och övar på grundmotoriska rörelser som åla, krypa, hoppa och springa i rörelselekar och redskapsbanor.

På Bamsegympan ska barnen ha på sig rörelsevänliga kläder och ha med sig vattenflaska samt frukt/grönsak. Föräldrarna deltar inte i gymnastiksalen utan väntar i omklädningsrummet eller tar en egen motionsrunda utomhus under tiden barnen gympar.

Vi har tre Bamsegympa-grupper (utan föräldrar), en i Lillsjöskolan onsdagar 17.00-18.00 Ledare: Emilia och Tuva, en grupp i Brunnaskolan onsdagar 17.30-18.30 Ledare: Alexandra och Jennie och en grupp i Tjustaskolan 4-6 år (ligger mellan Håbo-Tibble och Kvarnnibble gård) söndagar 14.30-15.30 Ledare: Lilli och Amanda.

För anmälan och/eller information om Bamsegympa i Brunnaskolan, maila: bamseonsdag@gymmixupplands-bro.se - Fullbokad

För anmälan och/eller information om Bamsegympa Lillsjöskolan, maila: bamselillsjoskolan@gymmixupplands-bro.se - Fullbokad

För anmälan och/eller information om Bamsegympa i Tjustaskolan maila: tjustagympa@gymmixupplands-bro.se - Platser finns kvar

För plats på kölista, maila till den grupp ni är intresserad av.
Musiklistor för
Webbportalen producerad av Loominize Media 2018