STARTSCHEMANGRUPPTRÄNINGBARNPRISER/ANMÄLANFÖRENINGENFAQKONTAKTA OSS
ANMÄLAN GRUPPTRÄNING

Viktiga nyheter om vår betalningsfunktion:

Vi kommer från och med höstterminen 2019 att överlåta våra fakturor avseende medlems- och träningsavgifter till Billmate som har ett samarbete med Sportadmin (föreningens administrativa system). Detta underlättar och minskar administrationen för oss som förening.

Föreningens nya rutin innebär att alla våra medlems- och träningsavgifter hanteras och sköts via Billmate. Föreningen har ingen insyn i hur du som medlem väljer att betala eller andra frågor i samband med betalning. Alla frågor angående fakturor eller delbetalning måste du därför vända dig med till Billmate på tel. 040-30 35 00.

Så fort du har betalat din avgift kan du få tillgång till Sportadmins digitala medlemsapp och där finns ditt digitala medlemskort! Du kommer får med andra ord ditt medlemskort direkt i mobilen. För dig som vill ha ett fysiskt medlemskort med medlemsmärken kan du fortfarande få det under hösten av värden på något gympapass, efter uppvisande av det digitala medlemskortet eller kvitto/annat dokument som styrker inbetalningen.

Så här går det till att anmäla sig för träning HT 2022: 


Anmälan till våra gruppträningspass

1.     Anmäl dig via länken HÄR (även du som är medlem sedan tidigare måste nyanmäla dig för varje termin). Följ instruktionen på bokningssidan.2.     Du får en avisering via mail.

3.     Välj betalningsform (kort, faktura, delbetalning 3, 6 och 12 mån) och betala. Nu är du medlem i föreningen. När du betalat kan du skriva ut ”Betalningsinformation” och ett kvitto.

4.     Ladda ner Sportadmin medlemsapp på din telefon (via appstore eller playbutik).

5.     När du har betalat får du en engångskod via mail som används för inloggning i medlemsappen vid första inloggningen. Engångskoden gäller endast i 20 minuter så ladda ner appen och logga in i den i samband med att du genomför din betalning.

6.     Du har nu fått ett digitalt medlemskort som du alltid har med dig i telefonen och visar upp för värden på de pass som du deltar i.

Anmälan till våra barngrupper

Ni ska inte anmäla er till våra barngrupper via länken på hemsidan. Under övergången till nytt system tillåter systemet att även anmälan till barngrupper kan göras men vi ber er att respektera informationen om att inte anmäla era barn till barngrupperna via länken på hemsidan.

För att få en plats i barngrupp, se information på vår hemsida under rubriken BARN om hur du ställer barnet i kö. När barnet får en plats i en grupp mailas ett erbjudande till er. Följ då anvisningarna i mailet för att anmäla barnet till gruppen. OBS! Betalning sker samtidigt som du gör anmälan! Efter anmälan och betalning är gjord, så har barnet en plats i den erbjudna gruppen. Vid frågor maila gärna till oss på info@gymmixupplands-bro.se.

Betalning via Billmate

Väljer du kortbetalning reserveras beloppet direkt och då är det viktigt att det finns täckning på kortet annars fungerar inte betalningen.

Väljer du faktura eller delbetalning gör Billmate en kreditupplysning via CreditSafe. Denna information är bara synlig hos Billmate. Blir du inte godkänd via kreditupplysningen kan du inte betala med faktura eller delbetalning utan måste betala med kort.

Om du blir godkänd för fakturabetalning får du ett mail med en länk till fakturan, betalningsvillkoret är då alltid 14 dagar. Väljer du delbetalning tillkommer uppläggningsavgift samt ränta.

Vid samtliga betalningsalternativ tillkommer en extra avgift på mellan 9 och 59 kronor.

Betalas inte fakturan i tid kommer du att få en påminnelse från Billmate. Om du har frågor kring påminnelsen vänder du dig direkt till Billmate.

Webbportalen producerad av Loominize Media 2018